Безлихвени кредити

Бързи и потребителски кредити

Безлихвени кредити

Безлихвен кредит до заплата

В България все повече фирми за бързи кредити предлагат безлихвени бързи кредити. Те се предлагат най-често на нови клиенти като инструмент за набиране на повече популярност след потребителите.

Кредит без лихви и такси

Макар, че на пръв поглед изглежда, че няма икономическо основание за фирмите да предлагат кредити без финансов интерес за тях, е факт, че те наистина съществуват. Нещо повече, освен че не им се начислява абсолютно никаква лихва, тези заеми не се съпътстват и от допълнителни такси като например такса при кандидатстване или превд на средствата, така че ви осигуряват шанс да използвате донорството в труден за вас момент и да върнете толкова, колкото са ви били отпуснат, без нито лев повече.

Тредиционно безлихвените кредити се предлагат за кратко време, но те са удобна опция да посрещнете ваши нужди, които не търпят отлагане, ако очаквате да вземете заплата едва след седмици. В случай, че ви се наложи да платите належащи сметки и няма от къде другаде да намерите пари още в същия ден, то кредитите с 0% оскъпяване е идеално решение за вас. Теглете такъв кредит само, ако сте сигурни, че ще можете да го погасите и бъдете уверени, че това е един от най-достъпните начини за финансова помощ.

Възможно ли е да има заем с 0% лихва?

Значителен брой от хората се отнасят с доза съмнение към този вид кредити. Те смята, че ако една фирма предлага определени продукти, то средва да има някаква печалба от тях. На практика, целта на заемите с 0% лихва е в дългосрочен план.

Предлагайки краткосрочен заем като кредит с 0 лихва напълно безплатно, компанията се надява да спечели нови клиенти, които в последствие да продължат да използват нейните услуги. Тези заеми обикновено се връщат веднага още от първата заплата и поради това се наричат още безлихвен кредит до заплата.

Естествено, ако изтеглите такъв заем, вие не се ангажирате в бъдеще да теглите и втори кредит от фирмата. Тя обаче се надява, че ако сте останали доволни от обслужването и в бъдеще отново имате финансови затрудения, ще се обърнете именно към нея.

Фирмите, които предоставят опция за безлихвени кредити, обикновено работят с лимити до 500 лв., но някои от тях предлагат и безлихвен кредит до 1000 лв.

Как работи безлихвеният кредит?

По-голяма част от фирмите, предоставящи подобен род кредити имат улеснени процедури, така че бързо и лесно може да се сдобиете с желаната сума само за няколко часа. Ако кандидатствате онлайн, молбата ви ще бъде разгледана приоритетно. В случай, че изпратите заявката си за безлихвен заем в работно време, ще получите одобрението си за около 30 мин. След като се сдобиете с положително становище, обикновено до няколко часа ще усвоите желаните средства.

За какво да внимаваме?

Преди да потвърдите вашето искане за кредит, внимателно прочетете договора си и се уверете, че разбирате цялото съдържание и всички условия в него. Абърнете специално внимание, дали няма оскъпяващи крайната цена на заема такси. Съществуват фирми, които промотират безлихвени заеми, а в същото време включват скъпи такси и правят кредита неизгоден. Ако има нещо, което не разбирате, се свържете с фирмата и питайте. Няма нищо по-важно от това да сте напълно сигурни каква отговорност поемате.