Кредит срещу ипотека на къща или жилище

Бързи и потребителски кредити

Кредит срещу ипотека на къща или жилище

Търсите най-добрата оферта за кредит срещу ипотека?  Собствеността на недвижими имоти ви позволява да постигнете много по-добри условия. Този тип кредити позволява да рефинансирате или обедините своя кредит независимо от вашата кредитна история!

 

Кредит с обезпечение на недвижим имот или земеделска земя

  • Сума: до 200 000 лева
  • Максимален срок: до 15 години
  • Предварително одобрение до 24 часа

     


    ВИЖТЕ ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ТУК

    krediti-online-byrzi

    Кредит срещу ипотека на жилище

    Целта на тази статия е да сведе до вашето знание конкретно, какво представлява кредит срещу залог на къща. Вземайки обаче такъв кредит всеки трябва да поеме необходимата отговорност за това. В случая къщата се явява като гаранция, тези кредити са като ипотечните. Но при тях къщата е конкретния залог.

    Кредит срещу ипотека без доказване на доход

    Много е важно как ще оценят вашата къща, от това зависи какви ще са условията по самия кредит. Според това къде се намира къщата ви, да може да се  оценява по един или друг начин, според града в който се намира или според региона – селски или градски, тя ще бъде оценена различно. Освен това бъдете готови да предоставите цялата документация на банката, за къщата която искате да заложите. Както знаете къщата ще бъде оценявана от служител на банката, който по новите правила вече трябва да бъде независим, а не е свързан със самата банка. В случай че сте решили да ремонтирате къщата и с тази цел взимате кредита, то нейната цена трябва да бъде по-висока от цената на самия ремонт, който сте решили да направите.

    Кредитния пазар е доста пъстър и разнообразен, има най различни случаи на хора, теглене на кредити. Винаги можете да намерите различни тип кредитна услуга, от този който трябва да заложите къщата си. Всеки има нужда от свежи пари понякога. Според големината на вашата къща и това как ще бъде оценена, зависи и сумата за кредита, който искате да изтеглите.