Бързи кредити отпускане

Бързи и потребителски кредити

Бързи кредити отпускане

Мислите ли да вземете заем? Вижте каква е процедурата за отпускане на бързи кредити

Всички имаме ситуации, в които изведнъж изпадаме в нужда от пари за неочакван разход. Плащането на зъболекар, автомобилен механик или закупуване на нова пералня на мястото на счупената не е прищявка, а необходимост. Няма за какво да мислите – трябва да действате. Бързият кредит идва на помощ при повече или по-малко спешни ситуации. Опростената му процедура е създадена, за да улесни максимално вашата ефективна работа в условията на нарастващи финансови нужди. Така че, ако смятате, че е дълъг и изморителен процес да вземете бърз и сигурен заем, то значи грешите. Кредитните компании улесняват живота, а не го затрудняват.

Процедура по отпускане на кредит

Най-важното улеснение в работата на кредитните компании се състои в процедурата за кандидатстване за заем. За небанков заем дори не е нужно да напускате дома си, за да получите необходимите пари. Може да сключите договор онлайн или по телефона. Най-важното е:

1. Свържете се с избраната фирма и попълнете формата за контакт. Кредитните компении взимат предварително решение за кредит много бързо. След това време ще ви се обадят и ще ви дадат информация за вашата текуща кредитоспособност. Също така ще ви предложат оферта, съобразена с вашите нужди и ще ви обяснят какви документи ще ни трябват, за да ви оформят договор за кредит.

2. Изпратете документите и посочете под каква форма искате да комуникирате с тях – по електронна поща, SMS или факс. Друг вариант е да ги посетите във физически офис и техен консултант да ви предостави договор, а вие – вашите документи.

3. Проверете салдото по сметката си. Когато отделът на избраната от вас кредитна компания за приемане на кредити потвърди и приеме заявлението, паричните средства ще бъдат преведени във вашата сметка. В най-добрият случай парите ще бъдат там след 15 минути.