Бърз заем, за плащане на сметка за ток

Бързи и потребителски кредити

Бърз заем, за плащане на сметка за ток

Кредит за ток, вода или други битови сметки

Спешни пари на заем отпускта фирмите за бързи кредити на българските потребители за покриване на техните месечни сметки за ток, вода, парно, интернет, телефон и други. Статистиката сочи, че у нас всеки трети онлайн кредит представлява именно кредит за битови сметки. Най-често този вид креити са с размер от 100 до 600 лева, но могат да бъдат опуснати и суми от 2 500 до 3 000 лева, като те се погасяват разсрочено.

Погасяването на кредит за сметки е нещо съвсем нормално и повечето хирми за краткосрочни кредити отпускат този вид нецелеви заем, за да подкрепят семайствата в справянето им с домашните разходи. Ако искате да изтеглите такъв заем и искате да ви излезе изгодно, влезте в онлайн сайтовете, сравняващи цените на различните кредитни продукти на фирмите и потърсете кредит до заплата за посрещане на битови разходи.

Сметките са особено високи прези зимните месеци. Ако ви изключат от системата поради неплатени смекти, ще отнеме време да ви включат отново, ще имате строги срокове  за внасяне на сумата и ще трябва да платите глоба на съответната институция. Това може да повлия негативно на цялото семейство.

На пазара у нас се предлагат широк спектър от оферти за заеми за плащане на неотложни комунално-битови сметки. Обикновено първият кредит е с 0% лихва и с цел установяване на лоялни отношения и набиране на повече клиенти. Гъвкавите и сериозни фирми се опитват да демонстрират коректно отношеиие и предлагат все по-изгодни условия на всеки следващ заем. След като платите навреме няколко малки заема, те отново ви отпускат един с 0% лихва. Тези кредитни компании имат регистър на редовни клиенти и постоянно им предлагат томболи и бонуси. Същевременно ги информират за всички свои намаления и отстъпки.