Бърз кредит за хора без работа

Бързи и потребителски кредити

Бърз кредит за хора без работа

Кредит без постоянен трудов договор

Широкоразпространено е мнението у нас, че на хората без работа не се отпускат заеми. Предвид състоянието, в което се намираме и безработицата в цялата страна, това вече не е така и промяната е факт. Кредитните институции, адаптирайки се към условията, са започнали да се притичат на помощ на нуждаещите се, в лицето на безработните. В банките документите и изискванията не са малки, като например да докажете ежемесечни доходи, чрез договор от работа, обезпечение или поръчител. Когато не отговаряш на някои от изискванията се смяташ за ненадежден. Заради тези условия се раждат и институциите за бързи кредити. Те са отлична възможност за онези, които имат проблеми с одобрението в банките. Политиката им е много по-гъвката, а процесът е лесен и бърз. Документите в повечето случаи изискват само една лична карта, без да имаш човек за гаранция или други излишни неща.

Бърз кредит онлайн без доказване на доход от трудов договор

Ако сте безработен и имате нужда спешно от пари, които са неголяма сума, то бързите кредити са вашето решение. Носете документ за самоличност, трябва да сте над 18 години и да сте гражданин на България. Също така е добре осигурителният ви стаж да е непрекъснат, а във ваша полза ще е чистото кредитно минало. Без други заеми, нередовни плащания, лошо ЦКР и т.н.

Може да попълните своята кандидатура дори без да напускате дома, благодарение на интернет. Отговорът ще получите много скоро, а парите можете да усвоите до края на деня. Тези заеми са измислени в услуга на онези, на които са възникнали неочаквани разходи, сметки и т.н., които не изискват голяма сума.

Освен безработните, в затруднено положение се оказват и хората, които нямат фиксирана месечна заплата, а работят на частна практика, а също и младите майки, които са в период на майчинство. Според статистиката тези групи хора по-често се случва да се възползват от услугите на кредитните институции.