Кредит без справки

Бързи и потребителски кредити

Кредит без справки

Може би името ви фигурира в ЦКР с това, че някога сте допуснали просрочено задължение, свързано с използвана от вас финансова услуга от кредитна структура или след като финансовата криза се е усилила и заплатата ви е намаляла. Дори сега финансовото ви положение да се е възстановило, вие може още да сте в базата данни на ЦКР.

krediti-online-byrzi

Тогава какво трябва да се направи? Просто се опитайте да подобрите кредитната си история, но знайте, че това струва изисква време и за целта ще са ви нужни съветите на професионалист. За да подобрите вашия статус, ще трябва да изтеглите няколко кредита и да ги обслужвате редовно. Добра идея е да изтеглите няколко безлихвени първи кредита от различни кредитни компании. Това ще бъде отразено в кредитното ви досие и ще увеличи шанса ви да получите по-голям кредит в бъдеще.

Ако нямате време и се нуждаете спешно от пари и сте готови да платите по-висока лихва, то в такъв случай, ако искате да изтеглите кредит, е по-добре да потърсите кредит без справки.

Също така, кредит може да ви бъде предоставен без консултация с ЦКР и когато имате недвижима собственост като гараж, земя, къща или апартамент. В този случай институцията, от която искате заем, може да учреди ипотека върху вашия имот.

Каквото и да решите, трябва да прецените крайното решение с повишено внимание. Дори ако можете да получите бърз кредит, въпреки че в миналото сте били лош платец, трябва да се запознаете с всички съпътстващи разходи и цялата  информация, посочена в договора ви за кредит.

Както вероятно знаете, в краткосрочен план има изгодни заеми, които са добро решение, когато получавате регулярен, фиксиран доход под формата на месечна заплата. Все пак изчислете внимателно всички доходи и разходи и преценете дали ще ви останат пари, за да живеете комфортно до следващата ви заплата, ако изтеглите краткосрочен заем с подходящи условия.