Нови фирми за бързи кредити

Бързи и потребителски кредити

Нови фирми за бързи кредити

У нас напоследък се появяват все повече нови фирми бързи кредити. Надпреварвайки се помежду си в това коя от тях ще има повече клиенти те са опитват да поддържат лоялно отношение към потребителите и правят всичко възможно, след като вече са ги спечелили да ги задържат като коректни клиенти. Предоставят им различни промоции, намаления и томболи. С този пост ще разгледаме предимствата на бързите кредити от небанкови институции пред банковите кредити.

Ето и какви са предимствата на бързите кредити:

1. За разлика от банките, бързите заеми не изискват обезпечения и не рискувате да останете без дом, ако нещо се случи и не можете да върнете парите си навреме. В случая с небанков кредит от финансовите институции в повечето случаи периодът на възстановяване може да бъде удължен с още 30 дни без допълнителни разходи.

2. Не са необходими много документи, а само лична карта, удостоверение за доход и подадено заявлението за финансиране.

3. Няма прегледи на кредитно минало и има много нови кредитни компании, които предоставят кредит, дори ако все още имате други дългове за погасяване.

4. Времето за връщане на парите се избира от клиента според нуждите му. При банковите заеми, парите се дават само за дълги периоди от време и трябва да са в размер поне на 5 000 – 10 000 лв., докато при едни бърз кредит или онлайн кредит, можете да изберете всякакъв период на възстановяване на средствата на заемодателя, дори за един ден.

5. Одобрението за сумата и усвояването на средствата обикновено се получават от няколко минути до 24 часа, но кредитът може да бъде одобрен дори и на място във физически офис на избраната от вас фирма.

6. Парите бързо достигат до сметката и могат да бъдат изразходвани веднага.

7. Финансовият интерес за фирмата е ясен от самото начало и не се променя. В случай на онлайн кредит, много институции разполагат с онлайн калкулатори, където потребителите могат да въведат сумата, която искат, и продължителността на връщане, за да открият точно всички кредитни условия и общата сума, която ще трябва да платят накрая без да очакват никакви изненади.

8. За бърз кредит или онлайн бърз кредит от нова фирма можете да кандидатствате по телефона или онлайн. Трябва да получите парите, от които се нуждаете без да губите излишно време или в ненужни пътувания.

9. За разлика от банките, финансовите институции не искат да декларирате за какво ще използвате  парите, които получавате от одобрения заем.  

Нови фирми за бързи кредити с лошо ЦКР

 

Когато става въпрос за търсене на начини за финансова подкрепа, сега има нови фирми, които се явяват на хоризонта и предоставят абсолютно изумителни възможности. Независимо дали имате проблеми с лоша кредитна история или просто се нуждаете от бърз кредит, новите компании за финансова помощ са тук, за да ви помогнат.