Одобрение за кредит колко време

Бързи и потребителски кредити

Одобрение за кредит колко време

За колко време одобряват кредит

Ако кандидатствате за краткосрочен кредит се нуждаете единствено от лична карта, но ако кандидатствате за средносрочен или дългосрочен небанков заем като потребителски, кредит за автомобили, ипотечен кредит или кредит по рефинансиране / обединяване, може да се изискат от вас някои допълнителни гаранции или документи.

Преди да ви дадем повече информация, е необходимо да се отговори на важен въпрос, а именно: защо финансовите институции, а не банките? Отговорът е прост – банките не могат да ви предоставят толкова бърз отговор и заем.

Срок за одобрение на кредит

В нашето съвременно общество, където доходите са доста ниски, често можем да се сблъскаме в ситуация, в която трябва да прибягваме до бърз кредит. Какво означава това? Фактът, че можете да се обадите на финансова институция, за да ви даде сума пари назаем за кратък период от време, обикновено до заплатата ви или до една година, означава, че не трябва да се притеснявате. През този период от време вие можете да разрешите проблемите си и да излезете от затруднената ситуация. Парите, които получавате от финансова институция, могат да ви помогнат, ако нещо се случи с колата или дома ви или ви изненадат неочаквани сметки или разходи, които не можете да управлявате по никакъв друг начин.

Безлихвен кредит с експресно одобрение

Съществуват и промоционални оферти с бързо одобрение, които обикновено са на стойност 300-400 лева и са с 0% лихва. Максималният таван на безлихвените кредити обикновено не надвишава 1300-1500 лева и варира в зависимост от финансовата институция, която използвате. Разбира се, за да се възползвате от този нулев лихвен процент, трябва да платите навреме и в пълен размер на достъп до сумата, до която е извършена. В противен случай, кредитът вече няма да бъде безлихвен.

Нашата платформа разполага с иновативен инструмент за търсене на заеми от разстояние. Уникалното сравнение на оферти за бързи заеми значително улеснява процеса на избор. Можете лесно да намерите тези микрокредити, които отговарят на вашите нужди, начин на живот и бюджет чрез нашата онлайн услуга. Кандидатствайте с бутона Заяви, попълнете данните си и изчакайте одобрение.