Пари назаем до заплата

Бързи и потребителски кредити

Пари назаем до заплата

Имате ли нужда от пари назаем до заплата? Осъзнали сте, че нямате достатъчно пари, за да посрещнете своите разходи? Заемът до заплата може да ви измъкне от тази финансова трудност, но е добре преди да кандидатствате, да се уверите, че ще може да го погасите на време.

Бързи заеми до заплата

Кредитът до заплата е идеалното решение, защото ни помага да получим бързо, без много главоболие, необходимата сума пари. Единственият недостатък се дължи на краткия период на изплащане – длъжни сте да върнете парите на следващата заплата.

Заем до заплата без лихва

Има кредитни институции, които предлагат заеми до заплата с нулева комисионна. Най-изгодният вид бърза заем до заплата е т.нар. заем до заплата без лихва. Той обаче се отпуска само на нови клиенти. Ако може да кандидатствате за такъв заем, ще се възползвате от заемната сума без никакво оскъпяване.

Кредитен калкулатор

Той ви позволява да придобиете  цялостна представа за общите разходи по заема, но и да изберете най-изгодната лихва. Симулацията на един потенциален кредит се извършва чрез електронен кредитен калкулатор.

Заем до заплата онлайн

Кандидатствайте онлайн за кредит до заплата, следвайте всички необходими стъпки и ще получите възможно най-скоро парите във вашата сметка. След подписване на договора парите се превеждат в рамките едва на няколко часа. Изключително лесно е за тези, които изберат един от кредитите до заплатата. Това е така, защото в максимум 3 стъпки получавате желаната сума. Кандидатствайте онлайн, защото е бързо и лесно. Необходимите документи са минимални – копие от личната карта и копие от извлечение от банковата ви сметка. В специални случаи може да се изискват допълнителни документи. Парите се превеждат във вашата сметка възможно най-скоро. Лихвата е фиксирана ежедневно, таксите и комисионите са нулеви и всички разходи са ясни от самото начало. Предлаганата сума е между 200 и 3000 лева. Единственият недостатък е, че кредитът до заплата трябва да бъде погасен за кратко време.