Рефинансиране на лоши кредити

Бързи и потребителски кредити

Рефинансиране на лоши кредити

Това често се случва – изтеглили сте кредит, но впоследствие се случва нещо и непогасените вноски започват да се трупат. Не след дълго положението става критично и кредитът се превръща в предсрочно изискуем, заплашват ви коректорски фирми и се чудите как да излезете от тази затруднена ситуация. Нямате пари за погасяване на задълженията и роднините ви също не могат да помогнат. Не се притеснявайте, изход от това ще се намери. И той се нарича рефинансиране на лош кредит. Как става това?

Пазарът ви предлага достатъчно варианти да се справите със ситуацията, дори и да сте с лошо ЦКР. Доста хора са се възползвали вече от тази услуга и са останали доволни. Обикновено обаче тази услуга се предлага в големите градове, а по-малките населени места са ощетени откъм подобни опции.

krediti-online-byrzi

 

Можете да се обърнете към институции, които са специализирани в обслужване на клиенти с лошо кредитно досие. Някои от тях ще ви предложат кредит под форма на кредитна карта, която е специално профилирана за обединяване на бързи кредити и се предлага с няколко месеца гратисен период, по време на който не се начислява лихва за използваните средства. След това лихва започва да тече, но тя не е висока, в сравнение с тази, при която обикновено работят фирмите за бързи кредити. Ако не работите на трудов договор, не се тревожете, няма да е необходимо да доказвате доходи.

Някои банки също предлагат подобна услуга, а кредитът, отпуснат за рефинансиране на настоящите ви задължения, се одобрява само за няколко часа. Поръчител или доказване на доходи също няма да ви са нужни. Разбира се, лихвата в тези случаи няма да е много ниска, но ако това е единственият ви вариант да излезете на чисто, пак си заслужава. Но ако работите на трудов договор и направите заявка за превеждане на трудовото си възнаграждение в банката, то тогава лихвата по кредита ще бъде много по-изгодна за вас.