Рефинансиране на потребителски кредити

Бързи и потребителски кредити

Рефинансиране на потребителски кредити

Рефинансиране на потребителски кредити от банки

Рефинансирането от банка представлява изплащане на текущо задължение и получаване на нова сума при нов договор и с нови условия от същия или друг кредитор. Целта на рефинансирането е и двете страни да имат изгода. Както кредитополучателят получава по-благоприятни условия за новия заем, така и кредитора се подсигурява, че парите му ще бъдат изплатени.

 


Рефинансирай бързи лесно за суми до 100 000 лева.

Допълнителните разходи за рефинансиране са проблем, който трябва да имате предвид. Има разходи за анализ на файлове, за откриване на нова сметка и в някои случаи за предсрочно погасяване. Трябва да имате предвид всичко това, когато кандидатствате за заеми за рефинансиране от банки.

Кредитната история и рефинансирането

Кредитната история оказва голямо влияние върху общата сума, която ще ви се предостави от банката. Всъщност трябва да бъдете много внимателни при това оценяване, защото от кредитния ви рейтинг се решава колко пари банката ще ви отпусне и дали въобще ще можете да вземете заем. Ако вече сте в черния списък на нередовните платци, но вашите просрочия не надвишават 30 календарни дни, има голяма вероятност да бъдете одобрени. В случай, че напоследък плащате вноските си навреме и вашите закъснения са били отдавна, но от тогава до сега сте променили поведението и профила си в положителна насока, можете спокойно да кандидатствате за кредит за рефинансиране.

Също така еврозаемите са популярни у нас поради политиките на Европейския съюз. Не трябва да се забравя, че европейската валута е нестабилна и разликата между еврото и лева понякога се усеща. Стабилна валута е доларът, но доларовите продукти не са много популярни у нас. Ето защо, ако продължавате да натрупвате кредити, препоръчително е да изберете валута, която няма големи колебания и която е от полза за вас.

Разгледайте нашата селекция изгодни кредити по рефинансиране за повече информация. Изберете най-подходящата кредитна организация и кандидатствайте за изгодно рефинансиране на потребителски кредити с бутона Заяви.