Трябват ми спешно пари

Бързи и потребителски кредити

Трябват ми спешно пари

Може би, когато попаднете в затруднено икономическо положение, предпочитате да не притеснявате вашите близки и приятели, а да се обърнете за парична помощ към банките или фирмите за бързи кредити. Обикновено, който се нуждае от заеми, спешно иска да ги използва днес или възможно най-скоро. Неочакваните финансови ситуации изискват спешно разрешаване. За такива ситуации са предоставени онлайн кредити в същия ден без многобройни документи.

Има много оферти, от които можете да избирате. Разликите между тях са свързани главно с лихвите и допълнителните плащания.

Трябват ми спешно пари – какви са възможностите?

Човек, който има нужда от спешни пари днес, има две възможности. Въпросното лице може да поиска потребителски заем или бърз онлайн кредит. Ако има добра кредитна история в ЦКР, тогава най-добре е да потърси заем от банка, тъй като лихвите там са по-изгодни. Съществуват много банки, които предлагат възможност да получите спешен кредит на място.  

Разбира се, в някои банки в България анализът на вашата заявка за кредит продължава много малко време. Част от банките вече отпускат кредит само с лична карта.

За разлика от небанковите институции, винаги ще имате достъп до по-голяма сума в банките. Трябва да отговаряте обаче на условията да нямате отрицателна кредитна история в ЦКР и да имате минимален месечен доход.

Спешно ми трябват пари – какво да правя?

Хората, които искат спешен онлайн кредит от банка, трябва да знаят, че могат да кандидатстват в една или две банки, за да увеличат шансовете си за по-голяма сума.

Когато има нужда от дългосрочно рефинансиране, банките могат да ви предложат достатъчно дълъг период за изплащане и индивидуален погасителен план при определени условия.